Om

_10A9069-004

Årröds Boställe

Välkommen till vår blogg där vi kommer att dela med oss om vad som händer på ÅB Horse Event.

Årröds Boställe, en gård ca 30 min sydväst om Kristianstad. Gården ligger vid foten och den underbara naturen av Linderödsåsen, närmare bestämt väster om Tollarp.
Gården är en gammal länsmansbostad med bevarade häktesförvaringar.

Vramsån går vid gårdens ägor. En fantastisk känsla när man ser rådjuren beta utanför fönstret. Ett paradis med andra ord samtidigt som det det går att nå huvuddelen av Skåne på en timme med bil.
På gården finns ett ridhus 20×60, 20 boxar och plats för övernattning. En stor gård med stor potential.

Vision och verksamhetsidé…

 När vi såg gården första gången såg vi också att våra tankar och visioner kunde få slå rot och utvecklas. Och eftersom vi har udda ridsporter som intresse så känns det bra med stora ytor, vilket man behöver när man rider tornerspel eller har stort intresse av beridet bågskytte.

Tanken är att skapa en plats för event i dess olika former där hästintresserade kan mötas och utbyta erfarenheter och idéer. Att få prova på en ridgren som man annars inte normalt sysslar med men som kan ge något som man har med sig i sin utövande sport.

Vi hjälper andra att lyckas, genom att tillhandahålla en anläggning där det bedrivs olika former av träningar och kurser med hästar. Genom bra praktiska förutsättningar på platsen, logistik och miljö hjälper vi både ledaren och hästen att fokusera på att bli bättre.